A-Dance OPEN HUIS

Dansstudio Open Huis: Maak kennis met A-Dance met onze Gratis Lessen!

Heb jij ook zin om meerdere danslessen te proberen? Goed nieuws! Onze dansstudio organiseert de komende twee weken een open huis waarbij alle lessen gratis te volgen zijn. Dit is jouw kans om andere stijlen te ontdekken of je vrienden/vriendinnen kennis te laten maken met jouw dansschool.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze speciale open huis weken staan onze deuren wijd open voor iedereen die nieuwsgierig is naar dans. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is voor ieder wat wils. Van hiphop tot afro, ons gevarieerde lesaanbod zorgt ervoor dat je gegarandeerd iets vindt dat bij jou past.

Breng een vriend of vriendin mee

Dansen is nog leuker als je het samen doet! Daarom mogen al onze leden tijdens deze open huis weken vrienden of vriendinnen meenemen. Het is de perfecte gelegenheid om samen iets nieuws te proberen en onvergetelijke momenten te creëren.

Meld je aan voor een proefles

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan snel een proefles aan via onderstaande button. Je krijgt van ons een credit en deze kun je gebruiken om je aan te melden voor een les via: https://a-dance.nl/lesrooster/. Onze vriendelijke en professionele docenten staan klaar om je te verwelkomen en je een geweldige ervaring te bieden.

Kom langs en ervaar het zelf. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om gratis deel te nemen aan onze danslessen. Of je nu solo komt of met een vriend(in), wij garanderen dat je met een grote glimlach de deur uitgaat. Dus trek je dansschoenen aan en kom langs bij ons open huis! We kijken ernaar uit je te zien dansen!

 

open huis a-dance 2024