Weddingdance

Een weddingdance is de ultieme opening op jullie bruiloft. Wil jij ook zo’n spectaculaire openingsdans op je bruiloft? Dit is “het moment” waarop jullie de feestavond openen voor vrienden en familie.
Met zo’n openingsdans zetten jullie natuurlijk gelijk een onvergetelijke sfeer neer. Je kunt denken aan iets romantisch, swingend, met humor of juist een scène uit een dansfilm. Of misschien wel een combinatie.

We verwelkomen jullie graag met een drankje in onze sfeervolle locatie A-Dance Studio’s. Met onze docent kies je eerst een dansnummer dat geschikt is voor de weddingdance. Of misschien hebben jullie zelf al een speciaal nummer in gedachten. Het is ook mogelijk om van verschillende nummers een muziekmix te maken. Daarna komt de choreografie aan bod, deze stel je met de docent samen, dus geheel op maat. Dan studeren we stap voor stap een stukje choreografie in, zodat jullie op de avond zelf optimaal kunnen genieten.

Wij helpen je graag met een optimale voorbereiding voor een onvergetelijke openingsdans.
Je kunt de workshop op elke gewenste datum en tijdstip naar keuze doen. Voor informatie kun je contact met ons opnemen via de website.

Workshop Weddingdance is inclusief:
– professionele docent
– zaalhuur
– muziekmix

De workshop wordt verzorgd door Adam Woods.

Volg ons ook via facebook en instagram.