Nieuwsbrief MEI

Nieuwsbrief Editie Eindejaarsshow 2017

EINDSHOW TIME TRAVEL
 

Op zaterdag 24 juni hebben we weer onze fantastische eindejaarsshow. Een dag waar iedereen naar uitkijkt.

 

Voor de leden een moment om te shinen op het podium en aan familie en vrienden te laten zien waar ze het hele jaar aan gewerkt hebben. Het thema dit jaar is ‘Time Travel’ en we zullen weer 3 shows geven. De ochtendshow start om 11:00 uur, de middagshow om 15:00 uur en de avondshow om 19:30 uur. Iedereen danst 2 van de 3 shows. Alle kindergroepen t/m 8 jaar dansen de ochtend- en de middagshow. De indeling van de shows is al bekend op de locatie, website en Facebook. Kijk daar eerst naar, zodat je familie, vrienden, enz weten voor welke show(s) ze kaarten moeten komen. 
 
De locatie van de eindejaarsshow is: Flint Theater, Conickstraat 60 te Amersfoort.
 
 

 

TICKETS
 

Dit jaar zullen we de ticketverkoop weer via een ticketservice doen. Dit betekent dat je online je toegangskaartjes kunt kopen en betalen via Ideal. Bij de ingang van de de Flint wordt je uitgeprinte ticket of smartphone gescand. Uiteraard kun je altijd nog aan de deur losse kaarten kopen. Zoals altijd is het vrije zit en er zijn maar liefst 800 plaatsen.

Prijzen: volwassenen 12+ jaar: €15, kinderen -11 jaar: €12,50, gezinskaart (2 volwassenen+2kinderen): €48

Omdat we het uitbesteden aan de ticketservice zullen er nog €0,80 servicekosten bijkomen per gekocht kaartje. Zoals eerder vermeld, kijk goed voor welke shows je kaartjes moet kopen. Omruilen kan, maar is administratief veel werk voor de ticketshop.
 
 

 

 
 
ETEN OP DE DAG 
 
Wij vragen iedereen €5 mee te nemen voor het eten. In de foyer kun je een patatje met snack kopen en samen met je groep gaan eten.  De kinderen kunnen bij binnenkomst de €5 aan hun begeleider geven. Je mag zelf ook iets anders meebrengen. De lunch graag zelf meenemen en wij zorgen voor voldoende limonade en fruit. Voor de vrijwilligers hebben wij ook koffie/thee/fris.
 

 

 
 
 
 

 

DVD
 
Elk jaar proberen wij onze Eindshow weer naar een hoger level te tillen. Naast de special guests die wij dit jaar voor het eerst hebben wordt de videoproductie dit keer door onze vrienden van Squareflare gedaan. Een jong bedrijf met creatieve jongens die al meerdere toffe samenwerkingen op hun naam hebben staan. Met maar liefst 3 camera's zullen zij de Eindshow filmen, zodat de beleving via de dvd nog beter is.
 
Dit jaar wordt het een dubbel dvd, waardoor de kwaliteit nog beter wordt!

Wij vragen hiervoor jullie begrip en verzoeken je vriendelijk om GEEN foto’s en opnames tijdens de show te maken, zodat de opnames niet gehinderd worden en er uiteindelijk een mooie dvd in elkaar gezet kan worden. De dvd van de middagshow of avondshow à €20,- kan via info@a-dance.nl vanaf nu al besteld worden. LET OP: Geef wel aan of jij de middag of avondshow wilt. Wij zullen je deze bestelling binnen 2 werkdagen (weekend niet meegerekend) aan je bevestigen.

Op de dag van de eindejaarsshow kan de dvd ook besteld worden. Hierbij geldt dat je de dvd direct moet afrekenen. Via de mail laten wij weten wanneer de dvd opgehaald kan worden.

Wil jij deze eindshow achteraf nog eens herbeleven en een mooi aandenken hebben van deze onvergetelijke dag? Bestel je dvd dan door een mailtje te sturen naar info@a-dance.nl of bestel deze tijdens de eindshow op 24 juni. Tot en met 7 juli kan jij de dvd bestellen. So don't be late...

 

 
 
 
 
A-DANCE FAMILY SPONSORS
 

Rock City Escape - Bloody Mary - Durf Jij? www.rockcityescape.nl

 
Bestel je biologische boodschappen online via www.biodichtbij.nl
 
 
 
 
 Heb jij een donatie gedaan en hoort jouw logo ook in de nieuwsbrief te staan? Mail dan even naar info@a-dance.nl en dan zorgen wij dat je bij de nieuwsbrief van volgende maand erin staat.
 

 
Volg ons nu!

 

                            A-Dance
                                             7 studio's
                                            www.a-dance.nl
  

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps